Specialisaties

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen
Elektrisch ontharen kan ingezet worden bij iedere kleur haar, bij iedere huid. Deze manier van ontharen geeft 100% resultaat. Het is zeer geschikt voor kleine oppervlaktes zoals de bovenlip. Voor veel vrouwen is dit dan ook dé oplossing om van hun ongewenste haargroei af te komen. Elektrisch ontharen, hoe werkt dat?

Read more

Thermocoagulatie

Thermocoagulatie
Thermocoaguleren is een professionele aanpak van het verwijderen van couperose en huidoneffenheden. SkinCare Harmelen biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met verbluffende resultaten. U kunt eenvoudig en veilig huidoneffenheden laten verwijderen door middel van de Diathermie methode.

Read more

Huidverbeterende massage

Huidverbeterende massage
Deze behandeling bestaat uit een combinatie van bindweefsel- en pincementtechnieken. Naarmate je ouder wordt verlies je namelijk steeds meer collageen. Het aanwezige collageen wordt stugger. Onze bindweefselcellen (de fibroblast) hebben een beetje hulp nodig om in een goede conditie te blijven.

Read more

Microdermabrasie

Microdermabrasie
Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij SkinCare Harmelen omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Read more

Microblading

Microblading
Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we samen de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Elk haartje wordt individueel getekend met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. Er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Read more

Micro-needling

Micro-needling
Minder littekentjes of vlekjes en een stevige huid, dat is wat we kunnen bereiken met micro-needling. Door het creëren van minuscule verticale gaatjes in de huid wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het is een mooie methode om verschillende ongewenste huidveranderingen te behandelen.

Read more

Klik hier voor een overzicht van al onze behandeltechnieken 

Social Media Icons