Behandelingen aangeboden door SkinCare

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen kan ingezet worden bij iedere kleur haar, bij iedere huid. Deze manier van ontharen geeft 100% resultaat. Het is zeer geschikt voor kleine oppervlaktes zoals de bovenlip. Voor veel vrouwen is dit dan ook dé oplossing om van hun ongewenste haargroei af te komen.

Lees meer

Thermocoagulatie

Thermocoagulatie

Thermocoaguleren is een professionele aanpak van het verwijderen van couperose en huidoneffenheden. SkinCare Harmelen biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met verbluffende resultaten. U kunt eenvoudig en veilig huidoneffenheden laten verwijderen door middel van de Diathermie methode. Hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt warmte in het lichaam die zich aan de punt van een naaldje samenbalt. Hierdoor worden bepaalde oneffenheden in of op de huid verhit waardoor deze verdwijnen.
Huidverbeterende massage

Huidverbeterende massage

Deze behandeling bestaat uit een combinatie van bindweefsel- en pincementtechnieken. Naarmate je ouder wordt verlies je namelijk steeds meer collageen. Het aanwezige collageen wordt stugger. Onze bindweefselcellen (de fibroblast) hebben een beetje hulp nodig om in een goede conditie te blijven.

Lees meer

Wimpers & Wenkbrauwen verven

Wimpers & Wenkbrauwen verven

Het laten verven van de wimpers kan voor sommige mensen echt een uitkomst zijn. U kunt het laten doen door uw schoonheidsspecialist. Het kan een hoop tijd schelen en u heeft geen last meer van mascara die uitloopt. U kunt kiezen welke kleur u wilt, maar zit er dan dus wel een week of 5 á 6 aan vast. Ideaal!
Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is “hot” en is één van de top behandelingen bij SkinCare Harmelen omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Lees meer

Micro-Needling

Micro-Needling

Minder littekentjes of vlekjes en een stevige huid, dat is wat we kunnen bereiken met micro-needling. Door het creëren van minuscule verticale gaatjes in de huid wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het is een mooie methode om verschillende ongewenste huidveranderingen te behandelen.

Lees meer

Facials

Facials

‘Breng samen met SkinCare Harmelen uw huid in topconditie’ zegt het al… Door regelmatig een intensieve behandeling te ondergaan zorgt u ervoor dat uw huid jaren langer mee kan als ‘een huid met een jonge frisse uitstraling’. Aangepast aan uw huidtype wordt er gewerkt aan een optimale verbetering qua elasticiteit en structuur, dit door middel van de TheraVine producten en de inzet van apparatuur kunnen we dit bereiken. En niet te vergeten…het geeft u ook een persoonlijk moment van rust… Door de juiste producten ook thuis te gebruiken, werken we perfect samen.
Microblading

Microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we samen de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Elk haartje wordt individueel getekend met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. Er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Lees meer

Epileren

Epileren

Strakke mooie wenkbrauwen door epileren. Je wenkbrauwen in goede vorm laten brengen door epileren kan veel goed doen voor je gezicht. Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je jonger en de oogmake-up staat veel beter!
Cupping massage

Cupping massage

Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.

Lees meer

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage

Wat doet een massage voor u? Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Ze verminderen stress en nog beter: stimuleren het geluksgevoel!

Lees meer

Harsen Vrouw

Harsen Vrouw

Harsen is in! Waarom harsen langer een glad resultaat geeft is eenvoudig, het haarzakje wordt namelijk tijdens het waxen verwijderd. Hierdoor beschik je over een gladde huid voor gemiddeld 3 tot 8 weken. Dit terwijl bij scheren alleen het bovenste zichtbare deel van de haar wordt afgeschoren, waardoor je binnen no-time weer de eerste stoppels ziet. Scheren is uit, harsen is in!
Waxing heren

Waxing heren

Steeds meer mannen ontharen middels waxing. De onthaarde lichamen van mannelijke modellen en sporters krijgen veel navolging. Steeds vaker laten heren hun rug, borst en benen waxen.

Lees meer

BioPeeling

BioPeeling

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De Bio Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces.

Lees meer

Prijslijst SkinCare Harmelen

TheraVine™ Facials

TheraVine™ behandeling  naar huidtype   

TheraVine™ Man  

 

 € 65,00 (60 minuten)

 € 65,00 (60 minuten)

 

Huidverbeterende massage 

Aantal behandelingen in overleg á

 

 € 75,00 (60 minuten)

 

Peeling 

Glycolzuur peeling (sterkte afhankelijk v/h huidtype)

Bio Algen Peeling

Microdermabrasie 

 

 € 75,00 (60 minuten)

 € 75,00 (60 minuten)

 € 75,00 (60 minuten)

 

Micro-needling

 € 99,00 (60 minuten)  

Microblading

Microblading eerste keer + nabehandeling

Touch up

 

 €250,00 (120 minuten)

 €125,00 (60 minuten)

 

Speciaal voor de jeugd

Gezichtsbehandeling special cleansing

 

 € 32,50 (30 minuten)

 

Harsbehandeling dames

Bovenlip of kin

Onderarmen

Onderbenen

Oksels

 

 € 15,00

€ 20,00

 € 25,00

 € 20,00

 

 

Harsbehandeling heren

Rug en schouders

 

 

€ 50,00

 

Losse module 

Epileren 

Verven wimpers

Verven wenkbrauwen

Harsen bovenlip 

Harsen kin

Harsen onderbenen

 

€ 15,00

€ 15,00

€ 15,00

€ 15,00

€ 15,00

€ 25,00

Extra bij behandeling

€ 7,50

 € 7,50

€ 7,50

€ 7,50

€ 7,50

 € 20,00

Massage

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage

 

 

€ 32,50 (30 minuten)

 € 47,50 (45 minuten)

 

 
Elektrisch ontharen Per 15 minuten € 27,50   

 

Thermocoagulatie van huidoneffenheden

Per 15 minuten € 27,50   
Social Media Icons