• SkinCare Harmelen

  SkinCare Harmelen

  Alles over huid, haar en ontspanning.

  Breng samen met SkinCare Harmelen uw huid in top conditie.

Behandeltechnieken

 • Elektrisch ontharen kan ingezet worden bij iedere kleur haar, bij iedere huid. Deze manier van ontharen geeft 100% resultaat.

  Lees meer

 • Thermocoaguleren is een professionele aanpak van het verwijderen van couperose en huidoneffenheden. SkinCare Harmelen biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met verbluffende resultaten.

  Lees meer

 • Naast speciale verzorgingsproducten om het collageen te stimuleren, heb je ook de mogelijkheid om door middel van een massage de huid te verstevigen.

  Lees meer

 • ‘Breng samen met SkinCare Harmelen uw huid in topconditie’ zegt het al… Door regelmatig een intensieve behandeling te ondergaan zorgt u ervoor dat uw huid jaren langer mee kan als ‘een huid met een jonge frisse uitstraling’.

  Lees meer

 • Wat doet een massage voor u? Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam.

  Lees meer

 • Harsen is in! Waarom harsen langer een glad resultaat geeft is eenvoudig, het haarzakje wordt namelijk tijdens het waxen verwijderd. Hierdoor beschik je over een gladde huid voor gemiddeld 3 tot 8 weken.

  Lees meer

 • Strakke mooie wenkbrauwen door epileren. Je wenkbrauwen in goede vorm laten brengen door epileren kan veel goed doen voor je gezicht.

  Lees meer

Klik hier voor een overzicht van al onze behandeltechnieken 

Iets over mijzelf

Iets over mijzelf

Mijn naam is Esther Rietdijk, geboren en getogen in Sneek. Sinds 1993 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure. Deze opleiding heb ik op de Friese Poort in Leeuwarden gevolgd en afgerond. Daarna ben ik 13 jaar als beauty-specialist en assistent-drogist in dienst geweest voor DA drogisterij Atsma in Bolsward. In de jaarlijks terugkerende feestelijke Sneekweek van 2006 kwam ik onverwachts de liefde van mijn leven tegen, en nog wel iemand uit Harmelen. Nadat ik al snel mijn huidige baan had gevonden in het midden van het land, ben ik in 2008 naar Harmelen verhuisd. Met een functie als accountmanager in de beauty branche, heb ik eerst verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om alle ins- and outs van het vak te leren kennen. Door het verkopen en instrueren van apparatuur en producten, ten behoeve van de schoonheidsspecialist en huidtherapeut, is mijn praktijkervaring nu op niveau. Dit werd uitgebreid met het lesgeven van elektrisch ontharen, die ik heb gegeven op een aantal opleidingen Uiterlijke verzorging. En ik wist gelijk, deze specialisatie vind ik geweldig om te doen, hier ligt mijn passie. Nu ik altijd iemand van de praktijk ben geweest, en de mogelijkheden nu heb, kan ik het niet laten om een eigen zaak te starten, en dan helemaal ingericht voor de drukbezette hardwerkende man en vrouw van tegenwoordig.

Ik heet u van harte welkom bij ‘SkinCare Harmelen’

Met vriendelijke groet,

Esther Rietdijk

Welk cadeau geef jij?

Altijd plezier van een cadeaubon van SkinCare Harmelen.

Een leuke gift voor je personeel, of om een oudejaarsgeschenk compleet te maken. Keuze uit een behandeling of een product. 

De cadeaubon blijft altijd geldig en is verkrijgbaar in de schoonheidssalon.


Openingstijden:

maandag 09.00 tot 21.00 uur
dinsdag 09.00 tot 21.00 uur
woensdag 09.00 tot 21.00 uur
donderdag 09.00 tot 21.00 uur
vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

microneedling model 2Minder littekentjes of vlekjes en een stevige huid, dat is wat we kunnen bereiken met micro-needling. Door het creëren van minuscule verticale gaatjes in de huid wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het is een mooie methode om verschillende ongewenste huidveranderingen te behandelen.

Wanneer wordt micro-needling toegepast?

Micro-needling wordt ingezet bij bijvoorbeeld onregelmatigheden in de huid, ontstaan na acne. Of bij een vale en verslapte huid, oppervlakkige rimpels en vlekjes. Zelfs bij littekens kan micro-needling verbetering geven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Met de speciale Dermapen worden minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt. De diepte van de kanaaltjes is afhankelijk van het gebied en het resultaat wat we met de behandeling willen behalen. Tijdens de behandeling wordt tevens een serum met voedingsstoffen in de huid gebracht die de celfuncties optimaliseren.

Het serum van TheraVine™ wat gebruikt wordt bij de micro-needling bevat een hoge concentratie LineFactor C™, een eiwit dat gebonden wordt aan hyaluron en Pentylene Glycol, een antimicrobieel vochtbindende stof:

 • herstelt activiteit van de fibroblast die verantwoordelijk is voor ons collageen
 • geeft de huid een perfecte vochtbalans

Micro needlingHoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie. Meestal zijn 4 behandelingen voldoende, maar soms zijn er meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandeling is wat gevoelig, maar goed te doorstaan. In sommige gevallen combineren we microneedling met peelings of microdermabrasie.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Na de behandeling is de huid wat rood en kan de huid wat branderig aanvoelen. De roodheid kan 1 tot 2 dagen aanhouden. Ook kan er tijdelijk lichte schilfering ontstaan. Dit zijn normale reacties van de huid. Na enkele dagen is de huid weer hersteld.

Het uiteindelijke resultaat van de behandelingen is pas na enkele maanden volledig zichtbaar. De huid heeft namelijk tijd nodig voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er dan weer stralend uit, voelt steviger en oppervlakkige littekentjes, vlekjes en rimpels zijn vervaagd.

Social Media Icons